Privatflytt

Hos oss på Flyttfirma Malmö har vi erfarenhet av både mindre och mer omfattande uppdrag. Vi erbjuder vår flytthjälp för all slags privatflytt inom Sverige, men kan även stå till tjänst när ni står inför en utlandsflytt. Vi bedriver främst vår verksamhet som flyttfirma i Malmö, men blir flitigt anlitade också inom övriga Skåne och ända upp till i Mälardalen. Oberoende av varifrån och vart ni skall flytta skräddarsyr vi den tjänst vi erbjuder efter de faktiska behov ni har.

Vi erbjuder bra flytthjälp i Malmö

Att anlita oss är att garantera er själva en bra flyttfirma. Vi kartlägger de saker ni behöver hjälp med och kan bland annat underlätta såväl med packning och nedmontering av möbler i den gamla bostaden som med uppackning och montering när ert bohag har anlänt till ert nya hem. Det går också bra att be oss ta hand om slutstädningen. Om ni har saker som ni inte vill slänga men inte heller använda i er nya bostad kan vi erbjuda magasinering. Välkomna att kontakta oss för att få hjälp av en erfaren flyttfirma billigt.

Vi tar hand om all slags privatflytt i Malmö

Vänd er till oss för att hitta en effektiv och noggrann flyttfirma billigt. Som kund hos oss får ni ta del av följande:

  • Vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti på alla våra jobb
  • Hjälp som skräddarsys efter era behov
  • Personal som behandlar era saker som om de vore deras egna
  • Hjälp av ett erfaret företag

Vi håller en låg kostnad för flyttfirma i Malmö

När ni står inför en privatflytt i Malmö är det mycket att tänka på. Vi vet att våra tjänster kan göra er egen arbetsbörda något lättare och är måna om att ni alltid ska känna er helt trygga med vårt arbete. Därför lämnar vi gärna en offert innan ni ingår ett avtal med oss. I den framgår vilket pris för flyttfirma som kommer gälla och offerten baseras på de saker ni behöver vår hjälp med.

Det tillkommer inga övriga kostnader än de som framgår i vårt kostnadsförslag.