Företagsflytt

Företagsflytt

Välkommen att kontakta oss på Flyttfirma Malmö när ditt företag ska byta lokaler. Vi är specialiserade på företagsflytt och är väl medvetna om att det vid en sådan ofta råder tidspress. Personalen ser till att undvika misstag som leder till förseningar. Under den tid vi har varit verksamma har vi hjälpt en rad företag i vitt skilda branscher att flytta på ett tidseffektivt och smidigt sätt. Vi kan ta hand om såväl hela som valda delar av er kontorsflytt.

Företagsflytt

Flyttfirma med magasinering i Malmö

Orsakerna till att tidigare kunder gett oss bra omdöme som flyttfirma är många. Vi kan erbjuda ett helhetskoncept där vi organiserar hela er företagsflytt från A till Ö. När ni anlitar oss kan vi hjälpa till med allt från ned- och uppmontering till packning, transport och städning. Det kan finnas olika orsaker till att företag är i behov av att magasinera kontorsmöbler och andra saker. Vi har möjlighet att hjälpa er med detta under en kortare eller längre tid. Som en bra flyttfirma i Malmö innehar vi givetvis ansvarsförsäkringar.

Ett självklart val för en företagsflytt i Malmö

Anledningarna till att vi har fått många positiva omdömen som en pålitlig och bra flyttfirma i Malmö är flera:

  • Vår personal tar hand om saker på ett varsamt sätt
  • Vi är proffs på logistik och samordnar alla delar av flytten
  • Vårt företag följer ”Kontor 2003” genom IF Försäkringsbolag

Vi erbjuder flytthjälp till ett bra pris

Vi ser till att er företagsflytt i Malmö inte blir en dyr historia. Precis som vid en privatflytt optimerar vi flyttens alla delar för att minska kostnaderna för dig som kund. Våra medarbetare är behjälpliga oavsett om ditt företag ska flytta inom Malmö eller en längre sträcka. Vi är verksamma från Skåne i söder till Mälardalen i norr. När ett företag ska byta lokaler erbjuder vi ett fast pris.

Innan uppdraget påbörjas kommer vi till ert kontor för att kunna förbereda en offert och optimera själva transporten.