Om oss

En av Sveriges mest erfarna flyttfirmor

Den verksamhet vi bedriver går ända tillbaka till början av 1960-talet. Det är en betydlig mängd kunskap anställda har lyckats förvärva genom åren genom att arbeta med det vi gör, och all den kunskapen har gått i arv mellan de olika generationerna som arbetat hos oss eller arbetar här i dag. Med vår mångåriga yrkeserfarenhet kommer också en kunskap om kundbemötande och servicekänsla som inte går obemärkt förbi för alla kunder som väljer att ge oss förtroendet att handha en flytt.

Vi tror på flexibilitet och effektiva lösningar

Kärnan i verksamheten är flexibla tjänster. Vi vill att alla skall få den hjälp som behövs utifrån de behov man faktiskt har. Det är också anledningen till att vi värdesätter att bemöta varje kund individuellt för att kunna erbjuda en tjänst som levererar exakt det som önskas. Vi är inte sena att ta oss an utmaningar och tycker det är en ynnest att få träffa olika människor i vårt arbete.

Vårt verksamhetsområde är stort

Vi arbetar främst i södra Sverige, däribland i Göteborg och Malmö, men kan även bistå med vår hjälp för kunder som skall flytta till Mälardalen. Vi är medlemmar i Sveriges Åkeriföretag och följer Bohag 2010 för privata flyttar samt Kontor 2003 för företag.

Alla är välkomna att be om vår hjälp oberoende av uppdragets omfattning. Vi ser fram emot att höra från er!